Apport er vokset ud af de nuværende rammer

I bygningen hos Apport i Hornslet lidt nord for Aarhus er der ikke længere fysisk plads til flere medarbejdere.

På 20 år er virksomheden gået fra at have 3 til 45 ansatte og i takt med at antallet af kunder stiger, skal der flere hænder og kloge hjerner til, og dermed ansættes nye dygtige medarbejdere.

Eftersom der ikke længere er fysisk plads til udvidelse, har Apport været på udkig efter et nyt domicil, der skulle ligge centralt både i forhold til ansatte og samarbejdspartnere. Her fandt man frem til Vindrosen 41 i skønne Risskov i det nordlige Aarhus.

Siden starten har Apport oplevet en positiv vækst og har nu over 100 kunder i hele Europa. I 2018 blev der etableret et datterselskab i Sverige – Apport Systems AB, og med et udviklingskontor i Polen kan Apport servicere kunder i lande over hele Europa.

I december 2019 valgte Apport at etablere et datterselskab i Norge og fik fast adresse i Stabekk lidt udenfor Oslo (læs pressemeddelelsen her) og i januar 2020 blev den første norske medarbejder ansat – et kendt ansigt fra branchen, Maiken Therese Kallesen som Business Development & Sales Manager.

Helt nye lokaler på Vindrosen i Aarhus

I maj måned gik indretningsarkitekterne i gang med at indrette de nye lokaler i Apports brandfarver. Formålet er at skabe et miljø for de ansatte med farver, der er behagelige for øjnene og med hyggelige omgivelser. Konceptet er bæredygtigt, og bærer præg af at virksomheden arbejder med logistik og lagerstyring.

I den helt nye bygning ved Risskov Brynet med adressen Vindrosen 41 er der god plads til både nuværende og kommende medarbejdere. Og endnu bedre –  en fantastisk udsigt over Aarhus bugt og god forbindelse til både offentlig transport og motorvej.

Få mere at vide om Apport her.

Læs om vores WMS.