Enkelhed i alle aspekter

Hos Apport er vi tilhængere af at holde tingene enkle. Vores WMS er bygget med fokus på brugervenlighed, vi arbejder efter en gennemprøvet projektmodel, og vi giver altid en fast pris – og holder den. Enkelt er ikke altid lig med nemt, og derfor vil du opleve, at vi stiller krav i et samarbejde. Først og fremmest til os selv, men også til vores kunder. Det gør vi, fordi vi på baggrund af mange års erfaring ved, hvad der skal til for, at et WMS-projekt bliver på sporet og ender som en succes.

Resultaterne taler for sig selv. Vores kunder oplever generelt en effektivisering på lageret på 25-40 procent, et markant fald i plukfejl og et forbedret arbejdsklima.

Logistik er fremtidens konkurrenceparameter

Hvad skal vi leve af i fremtiden? Produktionen er for en stor dels vedkommende flyttet østpå, og vores forspring på viden skrumper dag for dag. Den sidste bastion er logistikken. Morgendagens vindere er de virksomheder, som er bedst til at flytte varer.

Men forbrugerne affinder sig ikke længere med middelmådig service og langsom levering, og det kræver en stærk logistikkæde at leve op til kravene. Hos Apport arbejder vi hver dag på at optimere vores kunders lagerlogistik, så lageret ikke længere bliver set som et nødvendigt onde, men som en stærk konkurrencefordel. Læs om hvordan du kan gøre lageret til en konkurrencefordel med Apport WMS.

Fakta om Apport
  • Grundlagt i 2000
  • 45 medarbejdere
  • Hovedkontor i Danmark, salgsrepræsentation i Norge og Sverige
  • Egen udviklingsafdeling i Danmark og Polen
  • 100+ WMS installationer globalt

Hvorfor hedder vi Apport?

Apport kommer af det franske ord for ”at bringe” (apporter) og bruges primært som den kommando, en jæger giver sin jagthund, når den skal bringe et bytte tilbage.

Apport WMS sikrer, at jeres varer bliver bragt optimalt gennem logistikkæden. Fra varemodtagelse over pluk til forsendelse - den rigtige vare, på den rigtige måde, på det rigtige tidspunkt.