CookiesApport Systems bruger cookies til statistik og til at forbedre din oplevelse. Læs mere

Accepter

Aktuelle ledige stillinger

Stillingsnavn:

Dygtig systemudvikler

Implementeringskonsulent

  Hvor:

      Hornslet

Oslo

“For bare fem-seks år siden var vi helt analoge. Og for tre år siden byggede vi en slags WMS-løsning i vores erp-system. Nu har vi så taget skridtet fuldt ud og fået en helt omfattende og moderne WMS-løsning.”

Jakob Krogh, CEO hos Apport

Mød dine nye kollegaer

Merete udtaler sig om Apport

”Der er meget højt til loftet hos Apport. Folk er gode ved hinanden og vi snakker godt sammen. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og støtte hinanden i de situationer der er i de forskellige afdelinger. Det er meget positivt at komme på arbejde, hvor der altid er nogle venlige mennesker og ansigter at kigge på”.

Merete fortæller om at være ansat som Applikationssupporter og sparring med kollegaerne

Bo Kristensen udtaler sig om Apport som arbejdsplads

“Jeg bliver udfordret ved Apport, fordi vi har en meget bred kundebase med mange specialiserede løsninger og derfor er det sjældent to sager, som er ens. Vores kundesegment er meget bredt og spænder fra den lille virksomhed med stort fokus på præcision til den store virksomhed med stort fokus på effektivitet.”

Hør Bo fortælle om hans job som Konsulentchef og hvad han synes om at arbejde hos Apport

 

Allan udtaler sig om Apport

“Jeg synes at en af de ting, der gør kulturen rigtig fed ved Apport det er, at vi arbejder rigtig meget sammen. Så selv om man arbejder selvstændigt med sine ting, så er der en åben kontorkultur, hvor vi har mulighed for at tale sammen om de problematikker vi står med og kan dele viden på tværs af både faggrupper, men også kollegaer.”

Hør Allan fortælle mere om kulturen hos Apport og hans job som Implementeringskonsulent

Hvad tilbyder vi?

En del af et fællesskab

Hos Apport bliver du en del af en virksomhed med en velfungerende og aktiv personaleforening, som sørger for, at det ikke kun er de faglige udfordringer, der forener kollegerne.

Vi løber DHL-stafet, holder grill-aftener, går i biografen, ser fodbold sammen og meget andet. Hver fredag spiser vi morgenmad sammen.

Arrangementerne styrker sammenholdet og fungerer som det sociale kit, der binder de forskellige faggrupper sammen gennem nogle gode grin og hyggelige oplevelser.

Hos Apport får du desuden frokostordning, frugtordning, sundhedsforsikring m.m.

Apport er konstant i vækst

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger sendes til info@apportsystems.com