Aktuelle ledige stillinger

Hvem er Apport?

Apport er en af markedets foretrukne WMS leverandører og samarbejdspartnere. Vi har optimeret lagerlogistikken for virksomheder over hele Skandinavien siden 2000.

“Hos Apport er kunden i centrum og vi tilstræber altid, at kunden får den højest mulige værdi gennem samarbejdet med os. Succes skabes gennem mennesker og kompetente medarbejdere med en ansvarsbevidst samt engageret og passioneret arbejdsindsats. Vores medarbejdere er derfor altafgørende for vores fortsatte succes”, fortæller Jakob Krogh, CEO hos Apport

For os handler effektiv lagerstyring om at sætte mennesker før systemer og tænke processer før teknik. Teknikken er et uundværligt redskab, men det er mennesker, der skaber forandringen. Det er derfor, vores mantra er:

People over systems.
Process over technology.
Results above all.

Få mere at vide om Apport her.

Apports historie siden 2000

Mød dine nye kollegaer

Bo Kristensen udtaler sig om Apport som arbejdsplads

“Jeg bliver udfordret ved Apport, fordi vi har en meget bred kundebase med mange specialiserede løsninger og derfor er det sjældent to sager, som er ens. Vores kundesegment er meget bredt og spænder fra den lille virksomhed med stort fokus på præcision til den store virksomhed med stort fokus på effektivitet.”

Hør Bo fortælle om hans job som Konsulentchef og hvad han synes om at arbejde hos Apport

Merete udtaler sig om Apport

”Der er meget højt til loftet hos Apport. Folk er gode ved hinanden og vi snakker godt sammen. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og støtte hinanden i de situationer der er i de forskellige afdelinger. Det er meget positivt at komme på arbejde, hvor der altid er nogle venlige mennesker og ansigter at kigge på”.

Merete fortæller om at være ansat som Applikationssupporter og sparring med kollegaerne

Allan udtaler sig om Apport

“Jeg synes at en af de ting, der gør kulturen rigtig fed ved Apport det er, at vi arbejder rigtig meget sammen. Så selv om man arbejder selvstændigt med sine ting, så er der en åben kontorkultur, hvor vi har mulighed for at tale sammen om de problematikker vi står med og kan dele viden på tværs af både faggrupper, men også kollegaer.”

Hør Allan fortælle mere om kulturen hos Apport og hans job som Implementeringskonsulent

Hvad tilbyder vi?

En del af et fællesskab

Hos Apport bliver du en del af en virksomhed med en velfungerende og aktiv personaleforening, som sørger for, at det ikke kun er de faglige udfordringer, der forener kollegerne.

Vi løber DHL-stafet, holder grill-aftener, går i biografen, ser fodbold sammen og meget andet. Hver fredag spiser vi morgenmad sammen.

Arrangementerne styrker sammenholdet og fungerer som det sociale kit, der binder de forskellige faggrupper sammen gennem nogle gode grin og hyggelige oplevelser.

Hos Apport får du desuden frokostordning, frugtordning, sundhedsforsikring m.m.