Automatisering af lageret giver gladere kunder

Når kunden modtager forkerte varer, skal lageret bruge ressourcer på at tage den forkerte vare retur og sende den rette afsted. Og hvad værre er: En kunde har fået en dårlig oplevelse.

Plukfejl koster dyrt på flere måder, og derfor er en reduktion i plukfejl en vigtig fordel ved Apport WMS. Ved at automatisere de manuelle procedurer, som giver mulighed for fejl, sørger Apport Warehouse Management Systems for, at fejlpluk så godt som udryddes.

“Vores kunder er afhængige af, at vi leverer det rette produkt på rette tid og sted. Begår vi fejl, så begynder de at se sig om efter en anden leverandør næste gang, så det er livsvigtigt for os, at vores lager fungerer optimalt.” – Lennart Andersson, Senior Advisor & Operations Manager, Brammer

Brugervenligt og behageligt at arbejde med

Et gammeldags lager kan være et kaotisk sted. Apport Warehouse Management System skaber overblik og ro. Lagerarbejderne ved altid, hvilken opgave de skal udføre, og hvordan den løses optimalt. Det skaber et godt arbejdsklima, som bidrager til at gøre virksomheden til en attraktiv arbejdsplads.

Brugergrænsefladen er designet til at være enkel og behagelig at arbejde med, og med stemmestyring i form af Apport Voice kan systemet endda betjenes uden brug af håndterminaler. På grund af den brugervenlige opbygning er Apport WMS nemt at lære, så sæsonansatte hurtigt oplever at være på højde med de fastansatte lagerarbejdere.

Vil du vide mere om funktionerne i Apport WMS og hvordan Apport WMS understøtter alle de trin på varens rejse? Så læs med her