Apport som arbejdsplads

Hvordan vil du beskrive kulturen hos Apport?

Der er meget højt til loftet hos Apport. Folk er gode ved hinanden og vi snakker godt sammen. Der er et godt arbejdsmiljø, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og støtte hinanden i de situationer der er i de forskellige afdelinger herude. I bund og grund er det bare et super godt sted at være. Det er meget positivt at komme på arbejde, der er altid nogle venlige mennesker og venlige ansigter at kigge på.

Hvordan sparer du med dine kollegaer?

Vi hjælper hinanden

“Det gør vi faktisk ret meget. Det er også en af de ting jeg synes der er meget positivt ved at være hos Apport. Selvom vi er forskellige afdelinger, så er vi rigtig gode til at hjælpe hinanden på tværs af afdelinger, fordi det er klart at der er nogen som har en større viden om nogle områder.

Vi kan ikke alle sammen vide alt i bund og grund og der er vi rigtig gode til at udnytte og finde ud af, hvem der lige præcis ved noget om det man så sidder med.

Især inde hos os, der er det jo netop en udfordring at finde ud af, hvad er det lige der er årsagen til at et eller andet problem det opstår. Der er vi gode til at tage fat i for eksempel en udvikler, som har været med i sin tid til de ting der er blevet lavet.

Selvom vi også har en udvikler i vores afdeling, så tager vi også ofte fat i de udvikler, som egentlig har siddet på projektet, fordi det er der basisviden ligger,” fortæller Merete. Hør hende fortælle mere i videoen herunder.